Sockelputs.se

Renoverad husgrund blir som ny.

Grovsopor och transport.

Grovsopor och överblivet byggnadsmaterial.

Överblivet material av alla de slag kan bli ett större problem än vad man tänkt sig. Åratal av sparat material och föremål av olika slag växer lätt till ett mindre berg av  saker man aldrig använder. Trasiga föremål som ställs undan blir för det mesta stående i längre tider för att inte säga för alltid. I bland kan det vara lönsamt att laga men ofta är det billigare att köpa nytt tyvärr. Dagens samhälle har fått en köp och slängkultur som egentligen inte är positivt på något sätt. Särskilt inte med tanke på dagens klimat och miljötillstånd.

Det kastas mycket i onödan.

Det kastas mycket. oavsett vad vi tycker om det. Vi kan alla hjälpas åt att kasta dessa föremål på rätt sätt. Att hjälpa till med sortering av egna grovsopor så dessa hamnar på rätt plats är en bra start. Bra sortering underlättar när väl dessa material ska återanvändas för att tillverka nya produkter.

Dina grovsopor blir hämtade.

När man har sorterat ut det man vill återvinna eller kasta kommer ofta ett annat problem uppkomma. Hur får jag alla dessa grovsopor till närmaste återvinningscentral? Ofta får man ju inte plats med allt i den egna pesronbilen. Det kan ju handla om gamla cyklar som stått i åratal och samlat damm eller den gamla soffan som åkte i garaget. Nu finns det många bra företag som arbetear med just detta. Specialiserade företag som hämtar grovsopor hemma hos dig. Dina grovsopor i Stockholm blir hämtade och får transport till närmaste återvinningscentral. Det behöver inte heller bli nämnvärt dyrt.

Grovsopor blir till slut nya produkter igen.

Väl på återvinningscentralen sorteras dina grovsopor. Allt för att göra det enklare att kunna återanvända material. Allt i från plast, glas, metall och elektronik av olika slag. Gör något trevligare och anlita ett företag för denna tjänst.

 

Grovsopor och transport.
Rulla till toppen