Sockelputs.se

Renoverad husgrund blir som ny.

Företagscenter.

Företag för dina behov.

Här hittar du specialiserade företag inom byggnation och olika typer av renoveringar. Företag som säljer produkter och tjänster av alla slag kommer att finnas tillgängligt här. Vi kommer även att visa vägen till hemsidor med bra information om olika ämnen.

Rätt person på rätt plats.

Tillsammans med information och kunniga företag ger vi dig dom bästa förutsättningar för att tillgodose dina behov. Denna sida kommer att uppdateras kontinuerligt med duktiga hantverkare.


Hitta ditt företag.


Plåtslagare i Stockholm.

Plåtslagare utför många typer av arbete i plåt. Tillverkning av plåtbeslag till både flerfamiljshus och villor. Här hittar du specialist på plåtbeslag till fasighetet. Allt i från fönsterbleck till hängrännor och stuprör. Tillverkat och måttanpassat för just ditt hus. Specialist på plåtbeslag hittar du här.


Fasadputs Stockholm.

Vi är ett företag som arbetar med att renovera och återställa fasadputs i stockholm och omnejd. Vi hanterar dom flesta olika typer av fasadmaterial inom mur och puts. Börjar din fasadputs bli väderbiten och sliten? Låt oss hjälpa dig. Kontakta oss för mer information.

Fasadkompaniet.se

Måla Trapphus.

Trapphus är ett utrymme som används mycket. I många trapphus är slitaget stort. Det kan vara i från islag i väggar vid flyttning eller andra mekaniska skador. Nedsmutsning är den annan orsak. Många flerfamilshus är i behov av ommålning av trapphuset. Specialister hittar du här.


Renovera betongtrappa.

Har din betongtrappa börjat få problem? Sprickor och trasiga hörn och trappnosar är ingen trevlig inbjudnade syn. Dessutom kan det finnas risk för att man kan snubbla i den trasiga betongtrappan. Vi återställer din gamla trasiga betongtrappa till gott skick igen. Kontakta oss redan idag.

Laga betongtrappa.


Transport Stockholm.

I bland behöver man tranportera olika föremål. Det kan vara ett helt bohag eller enstaka möbler. Även transport av grovsopor finns det behov av. Letar du efter ett flexibelt  företag som arbetar med transport? Varmt välkommen att kontakta oss.

TransportStockholm.se


Golvslipning i Stockholm.

Har dina gamla trävgolv börjat se sin bästa dagar i backspegeln? Dom flesta trägolv går att återställa till nyskick igen. Med professionell golvslipning av ditt trägolv skapar vi helt nya golv. Vi har lång erfarenhet av att behandla trägolv. Kontakta oss för mer information.


Grovsopor stockholm.

Specialiserat företag som arbetar med hämtning av grovsopor i Stockholm och närliggande områden hittar du här. Behöver du hjälp med hämtning av grovsopor samt transport till närmaste återvinningscentral ska du kontakta oss. Välkommen till grovsopor Stockholm.

GrovsoporStockholm.se


Måla trähus.

Dags att måla om träfasaden igen. Det kan vara ett tufft jobb att skrapa och måla om träfasaden. Ofta är det krångligare och tar även längre tid än man tror. Överlåt renovering och målning av träfasaden till professionella hantverkare stället. Kontakta oss för offert.

Målaträfasad.se


Fasadrenovering Stockholm.

Bor du i ett hus med putsad fasad och är i behov av en fasadrenovering så har du kommit rätt. Vi utför fasadrenovering i Stockholm. Våra objekt är allt i från större bostadshus till mindre villor. Total omputsning eller mindre renovering. Välkommen mer er förfrågan.

Fasadspecialisten.se


Fönsterrenovering Stockholm.

Gamla fönster är värda att renovera. Äldre träfönster är ofta tillverkade med virke i mycket god kvalite som också har en lång livslängd med rätt underhåll. Vi på fönsterrenovering Stockholm har lång och gedigen erfarenhet av att återställa gamla trasiga fönster till nytt skick igen.

Fonsterrenoveringstockholm.se


Fastighetsvård och underhåll.

Äger man sin fastighet är utebkivet underhåll inget man kommer undan med. Förebyggande underhållsarbete är också ett säkert sätt att behålla värdet på sitt hus. Det finns många olika typer av underhåll. Här hittar du massor av tips och råd som fastighetsägare troligen har nytta av.

Fastighetsvård.se


Kalkputsade fasader.

Hos oss hittar du specialister på traditionell fasadputs i Stockholm. Vi arbetar med att återställa kalputsade fasader med  traditionella material och metoder. Har du ett hus med en väderbiten fasadputs målad med kalkfärg? Kontakta oss. Vi hjälper dig med din trasiga fasadputs.

FasadputsStockholm.se

Företagscenter.
Rulla till toppen